Erfgoedwerkt |

Wet DBA

 Wet DBA

Op 1 mei 2016 heeft de VAR verklaring plaatsgemaakt voor de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA).

Dit heeft gevolgen voor gevolgen voor ZZP’ers en het werken met ZZP’ers. Wilt u worden bijgepraat over dit onderwerp en te weten komen wat de gevolgen zijn voor u en/of uw organisatie? Meld u zich dan nu aan voor de training. Bij deze training is het mogelijk om specifieke vragen en (zelfgemaakte) modelovereenkomsten vooraf toe te sturen aan de trainer zodat u uitgebreide feedback kunt ontvangen tijdens de training. Gedurende de training is er uiteraard ook gelegenheid om uw vragen te stellen.

Programma:

12.30 uur Ontvangst

13.00 – 17.00 uur  Presentatie waarin onder andere een inleiding wordt gegeven aan de hand van de actuele regelgeving en ontwikkelingen over het vervallen van de VAR en het ingaan van de nieuwe Wet DBA. Vervolgens zal er aandacht worden besteed aan de praktische invulling en gevolgen van de Wet DBA. Voor de deelnemers is er voldoende ruimte ingepland voor het inbrengen van vragen, casussen en modelovereenkomsten.

17.00 uur  Afsluiting

Cursusdata:

Amersfoort: maandag 11 juli 2016

Amsterdam: nader te bepalen

Rotterdam: nader te bepalen

’s-Hertogenbosch: nader te bepalen

Studielast:

Eventueel het voorbereiden van vragen, casussen en maken van modelovereenkomsten om voorafgaand aan de training toe te sturen aan de docent. Dit is niet verplicht, maar helpt om concretere feedback te kunnen krijgen.

Cursustijden:

12.30 – 13.00 Ontvangst

13.00 – 17.00 Training

Trainers:

Margreet Drijvers van TFO Solutions

Doelgroep:

ZZP’ers, opdrachtgevers en intermediairs.

Doel:

Inzicht in de wet DBA en eventuele gevolgen. Daarnaast gaat u met antwoord op al uw vragen en feedback op uw modelovereenkomsten naar huis.

Locatie:

Amersfoort: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Amsterdam: Cultuur + Ondernemen, Kerkstraat 204 te Amsterdam.

Rotterdam: SKVR, Aert van Nesstraat 45 te Rotterdam.

's-Hertogenbosch: nader te bepalen

Aantal deelnemers:

Minimaal 8 deelnemers.

Kosten:

€ 125,00 per persoon, exclusief BTW

(de financiering vanuit het sectorplan is hierin al verwerkt, normaal kost de training dus € 250,00 per persoon, exclusief BTW)

 

AANMELDEN VOOR DEZE TRAINING