Erfgoedwerkt |

HRM-Check

De HRM-check begint met het invullen van een digitale vragenlijst om een alvast een beeld van uw organisatie te krijgen. Vervolgens wordt met u een afspraak gemaakt voor de daadwerkelijke check. Een professional met jarenlange ervaring met HRM én de cultuursector voert de check uit en adviseert u over hoe het personeelsbeleid binnen uw organisatie verbeterd kan worden. Ook worden de mogelijkheden tot kennisverbreding door middel van trainingen bekeken.

Na afloop ontvangt u een helder advies en rapport over waar de positieve en aandachtspunten op het gebied van personeelsbeleid liggen. Naar aanleiding van dit advies kunnen, buiten de reguliere trainingen, trainingen op maat worden georganiseerd of wensen verder worden uitgewerkt. Dit advies zal mondeling worden toegelicht.

Het is mogelijk om uitsluitend de HRM-check af te nemen.  

Kosten

De kosten voor een HRM-check bedragen € 1.600,00 exclusief BTW. Echter, met financiering vanuit het sectorplan kost de check nu maar € 800,00 exclusief BTW. Een unieke kans!

 

Ja, ik wil een HRM-check!  Meld u hier aan.

 

Heeft u geen interesse in een HRM check, maar wel behoefte aan bepaalde bijscholing op het gebied van HRM? Bekijk dan ons reguliere trainingsaanbod hier.